2020-2021
ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
Μεταπτυχιακό Κλινικής Διατροφής
Λίαν Καλώς (8,23)
2016-2017
MONTCLAIR STATE UINIVERSITY
Dietetic Internship (supervised practice in the field of dietetics as well as classroom education)
2014-2015
MONTCLAIR STATE UNIVERSITY
B.S. Nutrition and Food Science, concentration Dietetics
GPA 3.86 (Dean’s list)
2008-2014
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ T.E.I. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
Πτυχίο Διατροφής & Διαιτολογίας
Λίαν Καλώς (6.59)
Πτυχιακή: «Εκτίμηση της Διατροφικής Κατάστασης και των Διατροφικών Συνηθειών των Εφήβων του Νομού Κοζάνης» –
Επιβλέπων καθηγητής: Ευστράτιος Κυρανάς
07/2021-09/2021
ΑΧΕΠΑ
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πρακτική Άσκηση
1/2018-07/2020
HACKENSACK MERIDIAN HEALTH
Nutrition Coordinator
3/2020-4/2020
MONTCLAIR STATE UNIVERSITY
Dietetic Internship Admissions Committee
12/2015-8/2016
ST. PETER’S UNIVERSITY HOSPITAL
Call Center Associate – Culinary & Nutrition Services
11/2015-12/2015
ST. JOSEPH’S REGIONAL MEDICAL CENTER
Nutrition Assistant
10/2013-03/2014
DIET THERAPY
Πρακτική Άσκηση
Ingredient List Terminology and Consumer Food Preferences, ‘Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics’, September 2017, Volume 117, Issue 9, Supplement, Page A89
Registered Dieitian Nutritionist – Academy of Nutrition and Dietetics 28/10/2017
The Low FODMAP Diet for Irritable Bowel Syndrome – MONASH UNIVERSITY 14/03/23
Golden Key International Honour Society
2020-2021
ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
Μεταπτυχιακό Κλινικής Διατροφής
Λίαν Καλώς (8,23)
2016-2017
MONTCLAIR STATE UINIVERSITY
Dietetic Internship (supervised practice in the field of dietetics as
well as classroom education)
2014-2015
MONTCLAIR STATE UNIVERSITY
B.S. Nutrition and Food Science, concentration Dietetics
GPA 3.86 (Dean’s list)
2008-2014
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ T.E.I. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
Πτυχίο Διατροφής & Διαιτολογίας
Λίαν Καλώς (6.59)
Πτυχιακή: «Εκτίμηση της Διατροφικής Κατάστασης και των Διατροφικών Συνηθειών των Εφήβων του Νομού Κοζάνης» –
Επιβλέπων καθηγητής: Ευστράτιος Κυρανάς
07/2021-09/2021
ΑΧΕΠΑ
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πρακτική Άσκηση
1/2018-07/2020
HACKENSACK MERIDIAN HEALTH
Nutrition Coordinator
3/2020-4/2020
MONTCLAIR STATE UNIVERSITY
Dietetic Internship Admissions Committee
12/2015-8/2016
ST. PETER’S UNIVERSITY HOSPITAL
Call Center Associate – Culinary & Nutrition Services
11/2015-12/2015
ST. JOSEPH’S REGIONAL MEDICAL CENTER
Nutrition Assistant
10/2013-03/2014
DIET THERAPY
Πρακτική Άσκηση
Ingredient List Terminology and Consumer Food Preferences, ‘Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics’, September 2017, Volume 117, Issue 9, Supplement, Page A89
Registered Dieitian Nutritionist – Academy of Nutrition and Dietetics 28/10/2017
The Low FODMAP Diet for Irritable Bowel Syndrome – MONASH UNIVERSITY 14/03/23
Golden Key International Honour Society