Mary Koutsoupia

Μαίρη Κουτσουπιά

Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος 
ειδικευμένη στις Η.Π.Α.

DYPA
Μαίρη Κουτσουπιά

Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος 
ειδικευμένη στις Η.Π.Α.

Μαίρη Κουτσουπιά

Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος 
ειδικευμένη στις Η.Π.Α.

Προφίλ

Σπουδές

2020-2021

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
Μεταπτυχιακό Κλινικής Διατροφής
Λίαν Καλώς (8,23)

2016-2017

MONTCLAIR STATE UINIVERSITY
Dietetic Internship (supervised practice in the field of dietetics as well as classroom education)

2014-2015

MONTCLAIR STATE UNIVERSITY
B.S. Nutrition and Food Science, concentration Dietetics
GPA 3.86 (Dean’s list)

2008-2014

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ T.E.I. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
Πτυχίο Διατροφής & Διαιτολογίας
Λίαν Καλώς (6.59)
Πτυχιακή: «Εκτίμηση της Διατροφικής Κατάστασης και των Διατροφικών Συνηθειών των Εφήβων του Νομού Κοζάνης» –
Επιβλέπων καθηγητής: Ευστράτιος Κυρανάς

Προϋπηρεσία

07/2021-09/2021

ΑΧΕΠΑ
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πρακτική Άσκηση

1/2018-07/2020

HACKENSACK MERIDIAN HEALTH
Nutrition Coordinator

3/2020-4/2020

MONTCLAIR STATE UNIVERSITY
Dietetic Internship Admissions Committee

12/2015-8/2016

ST. PETER’S UNIVERSITY HOSPITAL
Call Center Associate – Culinary & Nutrition Services

11/2015-12/2015

ST. JOSEPH’S REGIONAL MEDICAL CENTER
Nutrition Assistant

10/2013-03/2014

DIET THERAPY
Πρακτική Άσκηση

Δημοσιεύσεις

Ingredient List Terminology and Consumer Food Preferences, ‘Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics’, September 2017, Volume 117, Issue 9, Supplement, Page A89

Πιστοποιήσεις

Registered Dieitian Nutritionist – Academy of Nutrition and Dietetics 28/10/2017

The Low FODMAP Diet for Irritable Bowel Syndrome – MONASH UNIVERSITY 14/03/23

Διακρίσεις

Golden Key International Honour Society

Προφίλ

Σπουδές

2020-2021

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
Μεταπτυχιακό Κλινικής Διατροφής
Λίαν Καλώς (8,23)

2016-2017

MONTCLAIR STATE UINIVERSITY
Dietetic Internship (supervised practice in the field of dietetics as
well as classroom education)

2014-2015

MONTCLAIR STATE UNIVERSITY
B.S. Nutrition and Food Science, concentration Dietetics
GPA 3.86 (Dean’s list)

2008-2014

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ T.E.I. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
Πτυχίο Διατροφής & Διαιτολογίας
Λίαν Καλώς (6.59)
Πτυχιακή: «Εκτίμηση της Διατροφικής Κατάστασης και των Διατροφικών Συνηθειών των Εφήβων του Νομού Κοζάνης» –
Επιβλέπων καθηγητής: Ευστράτιος Κυρανάς

Προϋπηρεσία

07/2021-09/2021

ΑΧΕΠΑ
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πρακτική Άσκηση

1/2018-07/2020

HACKENSACK MERIDIAN HEALTH
Nutrition Coordinator

3/2020-4/2020

MONTCLAIR STATE UNIVERSITY
Dietetic Internship Admissions Committee

12/2015-8/2016

ST. PETER’S UNIVERSITY HOSPITAL
Call Center Associate – Culinary & Nutrition Services

11/2015-12/2015

ST. JOSEPH’S REGIONAL MEDICAL CENTER
Nutrition Assistant

10/2013-03/2014

DIET THERAPY
Πρακτική Άσκηση

Δημοσιεύσεις

Ingredient List Terminology and Consumer Food Preferences, ‘Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics’, September 2017, Volume 117, Issue 9, Supplement, Page A89

Πιστοποιήσεις

Registered Dieitian Nutritionist – Academy of Nutrition and Dietetics 28/10/2017

The Low FODMAP Diet for Irritable Bowel Syndrome – MONASH UNIVERSITY 14/03/23

Διακρίσεις

Golden Key International Honour Society